Vinylgolv: beställ 3 provbitar för 0 kronor! Använd koden: 3FRI

Vinylgolv Klick

Användningsklass 32 är ett slittåligt golv av hög kvalitet till hem och offentliga miljöer där slitaget är måttligt. Användningsklasserna 33 och 34 passar utmärkt i miljöer med högre krav, till exempel butiker, kontor, daghem och andra miljöer där golvet utsätts för hårt mekaniskt slitage. Användningsklassen 33–34 är ett mycket bra val även för hemmiljöer med hög belastning, bland annat barn- och hundfamiljer.

Behaglig
och tålig

Det vattenavvisande vinylgolvet är ett optimalt val för till exempel kök, tvättstuga eller hall.

Korta leveranstider: lagervaror på 5–7 arbetsdagar

Samtliga lagervaror som säljs online levereras på bara 5–7 arbetsdagar. Du kan dessutom ange önskat leveransdatum i kassan. Önskemålet vidarebefordras till fraktföretaget. Du kan alltså beställa golvet på förhand så lagrar vi det åt dig fram till leveransdagen.

Leveranstiden varierar regionalt: från sju arbetsdagar till något längre tider i mer avlägsna områden.

Vinylgolvets hållfasthet, styrka och användningsklasser

Användningsklassen ger information som gör det lättare för dig att välja rätt golv. Det finns tre användningsklasser: hem och bostäder (klasserna 21–23), offentliga miljöer (klasserna 31–34) och lokaler för lätt industri (klasserna 41–43).

Klassificeringen grundar sig på tester av golvets egenskaper där man mäter golvets mekaniska slittålighet, hållbarhet och sättning samt fogstyrkan.

Generellt rekommenderas att man till exempel väljer ett golv med användningsklass 32 i tamburen med större slitage. I kontor eller affärer, där de flesta går med skorna på, bör golvets användningsklass vara 33–34.

I Vinylgolvbutiken.se säljs endast golv med hög användningsklass. Därför kan vi också ge alla våra golv en garanti på minst 10 år. Våra golv avsedda för hemmiljöer är i klass 33–34 och vår längsta garanti är 20 år.

 

× Kontakta via WhatsApp